Dolgozz otthonról, online modelként

Légy előadó az APN rendszerében és keress pénzt szabadidődben vagy amikor csak kedved tartja! Számítógéped és webkamera segítségével online előadásokat sugározhatsz több tízezer tagunk részére. VIP vendégeid az általad meghatározott percdíj megfizetésével tudják megtekinteni műsorodat, a percdíjak 50%-a a te jutalékod! Légy érdekes és adj látványos műsorokat, hogy minél többen legyenek kiváncsiak rád! Anonimitásod védelme érdekében látogatóink csak művésznevedet láthatják és lehetőséged van kiválasztani, hogy melyik országokban légy látható.

Stúdiók jelentkezését is várjuk, rendszerünk széleskörű támogatást biztosít az előadók menedzselésére és teljesítményük felügyeletére.

Legyen a munkád szórakozás! Nálunk kiemelkedően kereshetsz, nem kell elköteleződj, nincsenek rejtett költségek. Dolgozz profi háttércsapattal.

 • Regisztrálj egyszerűen
 • Chatelj, érezd jól magad
 • Kezdj el pénzt keresni még ma!
 • Fizetés kéthetente.
 • Magyarországon a legnépszerűbb.

Mindenkinek elérhető. Nem számít, hogy lány esetleg fiú vagy, egyedül vagy párban szeretnél dolgozni. Csak egy webkamerára, internetre, számítógépre van szükséged, meg arra, hogy nagykorú legyél. Elmúltál 18 éves? Ne vesztegesd az időt, regisztrálj.

Tudj meg többet! Regisztráció segédlet.

Regisztrációs segédlet

Tippek és trükkök csetmodelleknek

A csetmodellek élő erotikus adásokban szerepelnek. Erotikus témájú webkamerás oldalakon csetelnek, erotikus mősorokat adnak, fényképeket és klippeket értékesítenek.

Vonzó ajánlatnak tűnik, amikor lányokat keresnek webkamerás csetre és flörtölésre. Első hallásra könnyű ajánlatnak tűnik: csak egy kis flörtölés a vendégekkel a webkamera előtt, és máris dől a pénz. Valójában azonban erről szó sincs! Az igazi camgirl (csetmodell) munka egészen más. Igaz, hogy flörtöni kell a vendégekkel és nagyon jól lehet vele keresni, de ez a munkának csak az egyik része. Ne felejtsd el, hogy a kamera előtt annyit és azt csinálsz, amit szeretnél, nem kötelező semmit megtenned. Mindig te döntöd el, hogy megteszed-e, amit a vendég szeretne.

Lássunk alább néhány fontos gondolatot, ami segíthet megérteni a camgirl munkát. Gondold át, hogy az első benyomások alapján neked való-e. Csak akkor leszel sikeres ezen a pályán, ha megérted és megtanulod a gyakorlatban alkalmazni a következőket.

 • Legyél büszke a testedre és ne félj meztelenül mutatkozni a kamera előtt!
 • Kétségtelen, hogy vannak vendégek, akik nem akarnak mást csak szexi fehérneműben látni és flörtölni veled. -de ne legyél naív. Általában a flört célja, hogy meztelenül lássanak. És miért ne, ha így lehet jól keresni? Ne ijesszen ez meg, inkább készülj rá. Ha camgirl leszel, a kamera meg fogja mutatni a meztelen valóságot. Önmagában ez azonban nem elég az igazi sikerhez. A csetmodellek segédeszközöket, pl. dildót vagy olajokat is hasznak. Ha nyitott vagy az új dolgokra, nem tabu számodra a szex és az erotika, akkor nem lesz nehéz a camgirl munka sem. Minden kezdet nehéz. Amint szerzel egy kis rutint, gyorsabban múlik majd az idő és élvezni fogod a munkát. Próbáld ki, akkor is, ha nincs még tapasztalatod ezen a téren! Csak így tudhatod meg, hogy neked való-e.

 • Ne bújj el, mutasd meg az arcodat!
 • A vendégek többsége szereti cset közben latni az arcodat, hiszen ezt szokták meg. A lányok 99,9%-a nem bújik el a többi oldalon sem. Ha jobban szeretnéd megőrizni az inkognitódat van rá megoldás. Például a szokásosnál jóval több sminkkel teljesen megváltoztathatod a vonásaidat, vagy viselhetsz jó minőségű, igazi hajnak látszó szexi parókát. Bizonyos régiók vagy országok, blokkolására is van lehetőség, beállítható például, hogy egy veszprémi lány profilja Veszprémből ne legyen látható.

  Ehhez a munkához nem árt ha alapszintű angol nyelvtudással is rendelkezel. Nálunk a latogatók nagyrésze magyar de bármikor érkezhet olyan vendéged aki nem beszél magyarul. A legtöbb lány annyit tud angolul, amennyit az iskolában megtanult. Nem minden camgirl beszél tökéletesen angolul a világon és ezt mi sem várjuk el. Ahogy belejössz a csetelésbe, egyre könnyebb lesz angolul szórakoztatni a vendégeidet. A mi oldalainkon nem tiltott, hogy maszkkal takard el az arcodat. A tapasztalatunk azonban az, hogy a vendégek nagy részét zavarja a maszk, mert az arc az emberi megjelenés része. A maszkban dolgozó vagy arcukat nem mutató lányok általában sokkal kevesebb vendéggel csetelnek és ezért kevesebbet is keresnek. Ha körbenézel más oldalokon láthatod, hogy alig van olyan lány, aki arc nélkül csetel.

 • Tanulj meg szexin vetkőzni és mozogni!
 • A vendégek nem szeretik, ha valaki szexi fehérneműben egyszerűen csak fekszik és henyél az ágyon. Akkor fognak újra és újra visszatérni hozzád, ha a kamera előtt csábítod el őket. Azt mondod, soha nem vetkőztél még? Semmi baj, minél többet és sűrűbben gyakorolsz, annál jobban fog menni. Otthon, nagy tükör előtt kiválóan lehet gyakorolni. Figyeld meg magad, képzeld el, mit látnak a vendégeid a webkamera előtt. A sztriptíz alapszabálya, hogy ne mutass túl sokat túl hamar. Keltsd fel az érdeklődését, fokozatosan izgasd a fantáziáját, mert az idő pénz számodra. Minél tovább csigázod a vendéget, annál több pénz áll a házhoz. A vetkőzés és a szexi mozdulatok azonban csak az előjáték, minél tovább marad a vendéged privát csetben annál többet keresel. Persze, hogy sokáig maradjon egyre többet kell megmutnod magadból.

 • Ne fogd vissza magad, lépj akcióba!
 • Némelyik vendég számára elég, ha flörtölsz és vetkőzöl, dumáltok vagy esetleg közösen elszívtok egy cigit. -de nem ők vannak többségben. A legtöbben arra kíváncsiak, milyen forró „akciójelenetet” alakítasz a kamera előtt. Érdemes előre megkérdezni, hogy milyen ötletei és óhajai vannak a látogatónak, hogy azt mutasd, amit látni szeretne. Mindenkinek megvannak a privát kedvencei: segédeszközök, olaj, lábfétis... -a kamera előtt sokféle igényt kell kielégíteni. Alapszabály itt is, hogy nem ajánlatos sietni... izgasd fel, lassan, fokozatosan...

 • Játékszerek
 • Mindenképpen vess be néhány segédeszközt a kamera előtt. Egy csábító dildó showra egyetlen férfi sem mond nemet és biztosan lesz néhány vendéged, aki újra és újra szívesen visszatér majd. Kezdő lányoknak elég 1-2 játékszer. Ezek az eszközök nem túl olcsók, de abból, amit megkeresel hónapról hónapra félre tehetsz valamennyit, hogy újabbakat vásárolj és nemsokára egész kis kollekciód lehet, amivel a vendégeid rendelkezésére állhatsz. Adás közben érdemes párat előkészíteni, hogy mindig kéznél legyenek. Ha folyton el kell menned a képernyő elől, hogy a fiók mélyéről előásd az óhajtott darabot, a vendéged már rég elveszíti az érdeklődését, mire visszaérsz.

 • Szexi fotók és videók
 • Profilod létrehozásához szükség lesz jónéhány szexi fotóra és pár rövid videófelvételre. Ezek nélkül a oldalak nagyrésze szinte jóvá sem hagyják a profilodat. 3-4 kósza fotó a gépedről nem lesz elég: a nagyobb oldalak sokszor 40 vagy annál is több jó minőségű fényképet (és pár videót) kérnek, és ez csak a minimum. -de nem olyan bonyolult egy csomó szexi, 18+ korhatáros fényképet készíteni.

  A sikeres camgirl-ök a cseten kívül fényképeket és videóklipeket is árulnak profilukon keresztül. Sokan ezzel legalább olyan jól keresnek, mint a kamera előtti élő adással, vagyis fontos rendszeresen friss fotókat és videókat feltölteni. Így akkor is pénzt keresel, amikor nem is vagy online.

 • Szexi szerkók
 • Majdnem minden lánynak vannak szexi ruhái a szekrényben. A férfiak a látványra buknak ezért nagyon fontos a szexi öltözködés a kamera előtt. Az első benyomás dönti el, hogy egyáltalán csetel-e veled a vendég vagy nem, ugye nem szeretnéd, hogy becsukja az ablakot és továbbálljon? Az alapszabály az, hogy legyél szexi, de ne mutass túl sokat. Keltsd fel az érdeklődését, de hagyj valamit a képzeletnek is! Minél több ruhadarabtól kell megszabadulnod, annál tovább tarthatod fent az érdeklődést, és annál több pénzt kereshetsz. Persze most ne télikabátra gondolj... Ha nem tudod, mi lenne a legjobb, szívesen segítünk. A játékszerekhez hasonlóan, mindig készíts elő több szexi ruhadarabot. Lehet, hogy a vendég egyszercsak azt kéri, hogy neccharisnyában láthasson (nem lehet, biztos. - a szerk.), ilyenkor csak felkapod a harisnyát és máris teljesül a kívánsága, miközben persze az óra ketyeg.

 • Rendszeres adásidő
 • Szabadúszóként te döntöd el, mikor állsz kamera elé, de csak akkor leszel sikeres, ha rendszeresen online vagy és lehetőleg előre kiszámítható időpontokban. Vagyis nem árt valamiféle fix munkaidőt kialakítani. Ha megfogadod ezt a tanácsot a törzsvendégeid tudni fogják, mikor keressenek, mikor várható a következő csábító randi. Nem elég heti 1-2 alkalommal 1-2 órát sugározni, mert a oldalak a rangsorolásnál beszámítják az online töltött időt is. Minél többet és gyakrabban vagy online, annál előrébb kerül a profilod a keresőlistán. És persze minél előrébb vagy, annál többen fognak rád kattintani. Ha nem dolgozol túl gyakran, akár a kedved is könnyen elmehet az egésztől. Minél kevesebbet vagy online, annál hátrébb kerülsz a keresőlistán és kevesebb lesz a vendéged, kevesebb a pénzed és elfogy a motiváció. Érdemes reggel, ebédidőbenés és esténként is kamera elé állni. Különböző napszakokban különböző a látogatói kör. Van amikor nagyobb a konkurencia, de olyankor több az online vendég is. Tapasztalatunk szerint természetesen esténként lehet a legjobban keresni.

 • Légy udvarias de határozott
 • Te döntöd el, meddig mész el. A vendég nem kényszeríthet semmire, amit nem szeretnél megtenni. Ha egy vendég olyat kér ami neked már nem fér bele, kedvesen de határozottan a tudomására kell adnod, hogy amit kér az nem lehetséges ezért sajnos vissza kell utasítanod a kérését. Ha minden áron meg akar győzni, mondd el neki, hogy könnyen találhat valaki mást, akinek nincs ellenére teljesíteni amit szeretne. Szabad nemet mondani, és minden lánynál előfordul, hogy olykor nemet mond.

  Ezek a legfontosabb tippek amik segíthetnek eldönteni, hogy neked való ez a munka vagy sem és átvezethetnek a kezdeti nehézségeken. Ne feledd, ha további kérdéseid lennének, bármiben szívesen segítünk!

Ki regisztrálhat?

 • Szóló előadó
 • Bárki, aki elmúlt 18 éves (és már nagykorú) könnyedén regisztrálhat APN előadónak. Az előadói regisztrációhoz számítógépre, gyors internetkapcsolatra és webkamerára lesz szükséged. (Meg bankszámlára ahova a kereseted küldjük) Az APN előadói alkalmazása adobe flash playert használ, ami ingyenes és szinte minden számítógépen már előre telepített.

  Mindenki regisztrálhat nemtől, külső adottságoktól, függetlenül. Nem számít a korod (csak legyél nagykorú) látogatóink igénye igen változatos. Legyél közvetlen, szeress flörtölni, csábítani és meglátod, itt a helyed.

  APN előadóként dolgozni teljesen ingyenes. Nem terhelünk rád semmilyen költséget azért, mert regisztrálsz és rejtett költségekkel sem fogsz találkozni. Ha velünk dolgozol, azzal csak kereshetsz. Szóval miért vársz még mindig? Regisztrálj!

  Az APN-nel dolgozni számos előnnyel jár:

  • Teljesen ingyenes, itt csak pénzt kereshetsz!
  • Eldöntheted mikor és mennyit szeretnél dolgozni, az alkalmazásunk heti hét napban 0-24-ig online.
  • Havonta kétszer kapsz fizetést.
  • Azt tehetsz a kamera előtt ami jól esik, itt semmi sem kötelező!
  • Regisztráció után hozzáférésed lesz, személyes fiókodhoz. Megszerkesztheted előadói profilod amit vendégeid látnak majd, részletes statisztikát kapsz keresetedről és számos egyéb funkció is elérhetővé válik!
  • Beállíthatod, hogy mennyit pénzt kérsz egy perc adásért!
 • Stúdió regisztráció
 • A Stúdió fiókot olyan személyeknek (vagy szervezeteknek) ajánljuk, akik saját előadókkal dolgoznak, akik infrastruktúrával támogatják előadóikat (pl. számítógép, helyszín, gyors internetkapcsolat, tippek-tanácsok stb.) és ezért osztoznak velük a bevételen. Stúdió (master) fiók regisztrálása esetén kezelheted előadóid profilját és nyomon követheted a bevételük alakulását.

  Stúdió fiók regisztrálásához bankszámlaszám és az előadókra és stúdiókra érvényes előadói szerződés digitális aláírása szükséges.

  A Stúdió fiók regisztráció számos előnnyel jár:

  • Nincs semmilyen indulási költség a regisztrációval, csak kereshetsz!
  • Te döntöd el, hogy milyen arányban osztozol előadóiddal a bevételen
  • Letisztult felületet biztosítunk, ahol részletesen láthatod előadóid keresetét
  • Áttekintheted előadóid profil adatait
  • Nem kell semmilyen programot telepítened!
 • Párként is regisztrálhattok
 • Az APN lehetőséget biztosít pároknak is a regisztrációra így ketten vagy akár többen is indíthattok közös adást. Ahhoz, hogy párban indítsatok adást haladó regisztráció szükséges. Miután végeztek az előadói fiók regisztrációjával, a fiókhoz hozzáadhatóvá válnak további személyek. Azt javasoljuk, hogy csak akkor állítsd be előadói profilodhoz a pár kategóriát, ha valóban párként indítjátok adásotok. A pontos kategória megjelölés fontos. Ha párként is és egyedül is szeretnél adást indítani ajánlott, hogy hozz létre külön előadói profilokat. Több előadói profil kezelését egy (haladó regisztráció) előadói fiók regisztrációja lehetővé teszi.

A regisztráció folyamata

 • Hogy zajlik a regisztráció?
 • Regisztrációhoz webkamera, internet, számítógép és működő email cím szükséges. Több olyan pont is van a regisztrációs folyamatban, ahol emailen keresztül küldött jóváhagyás vagy azonosítás után tudsz tovább haladni, ezért működő email cím nélkül nem tudsz sikeresen regisztrálni. Regisztrációd lépései három fő témakörre osztható.

  • Előadói fiók létrehozása
  • Regisztrációd elfogadása (regisztrációs kérelmed feldolgozása)
  • Első bejelentkezés, előadói profil megszerkesztése

  Adást indítására akkor leszel jogosult, ha a fenti három lépésen sikeresen túljutottál, előadói regisztrációd elfogadásra került és profil oldalad szépen megszerkesztetted. (töltöttél fel képeket, megjelölted az előadódra illő cimkéket, megadtad az előadásodra leginkább jellemző tulajdonságokat, stb.)

 • Miért szükséges személyes adatokat megadni?
 • Személyes adataid megadása az APN-re érvényes törvényi kötelezettségek miatt szükséges. Mielőtt élő adásod megjelenne az interneten, ellenőriznünk kell nagykorúságod. Az APN minden tudomására jutott személyes adatot szigorúan bizalmasan kezel! Személyes adataid csak az APN adminisztrációs munkája során kerülnek felhasználásra (mint például regisztrációd jóváhagyása). Soha semmilyen személyes adatot nem adunk ki látogatóink részére!

 • Előadói fiók létrehozása
 • Előadói fiókod létrehozásakor gyorsan eljutsz az előadói szerződés aláírásához. Ahogy azt regisztráció közben olvashatod, ennél a pontnál meg kell nyisd levelezésed. Egy email fog várni. A levél feladója: RightSignature.com, tárgya: Payline Services Limited has sent you the document Performer agreement (A payline Services Limited megküldte részedre az Előadói Szerződést) Nyisd meg a levelet,és kattints benne a jóváhagyás linkre. Ha nem találod a levelet, várj egy kicsit hátha valamiért lassan érkezik meg. Ha továbbra se találod nézz körül a levélszemét mappában is.

  Ha a tovább gombra kattintasz, de még nincs aláírva a szerződésed, hibaüzenetet kapsz: “A szerződésed elektronikus aláírásának jóváhagyása nélkül regisztrációd nem folytathatod”. Ez azt jelenti, hogy nyisd meg a levelezésed, keresd meg a kiküldött emailt, (aminek pontos adatai az előző pontban részleteztük) nyomd meg a digitális aláíráshoz vezető linket és folytasd a folyamatot. –de hol van a link amit meg kell nyomjak?

  Az emailben találsz egy hosszú linket. A link a következő sor alatt található: To review the document and sign with an electronic signature, follow this link (A dokumentum átnézéséhez és aláírásához nyomd meg az alábbi linket.) Kattints a linkre, majd a böngésződ betölti előadói szerződésed a Rightsignature.com oldalon.

  Ha sikeresen betöltötte böngésződ a szerződést valami ilyesmit láthatsz.

  • Alul a nagy X mellett van aláírásod helye.
  • Állj az egérrel az X körüli mezőbe.
  • Nyomd meg és tartsd nyomva a bal egérgombot és írd alá a szerződést.

  Az aláírást rögzítő rendszer felismeri, amikor befejezed az aláírást (felengeded az egérgombot) és automatikusan elkezdi feldolgozni aláírásod.

  Állj az egérrel az X körüli mezőbe. Nyomd meg és tartsd nyomva a bal egérgombot, írd alá a szerződést.

  Az aláírást rögzítő rendszer felismeri, amikor befejezed az aláírást (felengeded az egérgombot) és automatikusan elkezdi feldolgozni aláírásod. Várj pár másodpercet amíg aláírásod rögzítésre kerül.

  Nyomd meg a zöld pipát jobb alul, ezzel jóváhagyod aláírásod. A zöld pipa mellett a SUBMIT SIGNATURE (aláírás jóváhagyása) feliratot látható.

  Aláírt szerződésed feldolgozása folyamatban van. Teker a folyamatjelző.

  Majd egy másik tekerő teker. Csak egy pár másodperc és kész is lesz, várj!

  Gratulálunk, sikeresen aláírtad előadói szerződésed!

  Sikeres aláírás, folytatódik a regisztráció.

  Azonosítás. Ugyanúgy, mint bármilyen hivatalos ügy intézésekor (mintha valahol elkezdenél dolgozni, vagy besétálnál egy bankfiókba pénzt befizetni) nálunk is vannak szabályok. Annak, hogy kereseted el tudjuk neked küldeni és kényelmesen otthonról dolgozhass az a feltéteke, hogy tudjuk ki vagy. Online azonosításoddal elkerülhető, hogy személyesen kelljen megjelenned szerződést aláírni. Mindent az otthonod biztonságából intézhetsz. Emlékezz, hogy személyes adataid szigorúan bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk ki harmadik fél részére! Adatvédelmi nyilatkozat.

 • Regisztrációd elfogadása
 • Átnézzük regisztrációd. Elfogadjuk vagy visszaküldjük javításra (ha hiányos esetleg pontatlan) Regisztrációd elfogadásáról vagy pontosításáról emailben értesítünk. Minden regisztráció 24 órán belül elbírálásra kerül.

 • Első bejelentkezés, előadói profil megszerkesztése
 • Sikeres előadói regisztráció után bejelentkezhetsz fiókodba és előkészítheted első adásod. A legfontosabb teendőd előadói profilod létrehozása. Az előadói profil létrehozása egyszerű. Bejelentkezés után egy “varázsló” automatikusan végigvezet néhány lépésen. Mire végigérsz kész is lesz profilod és készen állsz az adásindításra. Első adásindításod előtt számos módon segítünk! Komplett tudástárral vár az előadói központ. Ha elkészült profilod és nincs sok tapasztalatod a webkamerás munkával, nézd majd át az adásindítás kisokos című leírást. Ebben a dokumentumban részletezzük az adás indításával kapcsolatos fontos tudnivalókat. További segítségként elérhető lesz Előadói kézikönyvünk is, amiben szintén számos hasznos tanácsot találsz. Ezeket a leírásokat később a regisztráció után láthatod. Feltűnő helyen elérhetőek lesznek! - és ne feledd, élő ügyfélszolgálatunk napi 9 órán át elérhető. Az ügyfélszolgálaton tapasztalt előadók várják kérdéseid. Ne tarts tőle, hogy egyedül kell megbirkóznod a kezdeti nehézségekkel, legyen szó technikai jellegű kérdésről vagy bármilyen természetűről ránk mindig számíthatsz, mi itt vagyunk ! Profilod létrehozása nem vesz igénybe sok időt, pár perc az egész. Előadói profilodban nem kötelező valós adatokat használnod. Előadód lehet akár egy fiktív személyiség egy képzelt művész, akit olyannak állíthatsz be amilyennek csak szeretnél. Arról, hogy milyen egy jól megszerkesztett profil oldal részletesen olvashatsz, amikor profilod szerkeszted.

Biztonság

 • Országok és területek blokkolása
  • Lehetőséged van beállítani, hogy milyen országokból és területekről ne látszódj.
  • Blokkolhatod lakókörnyezetedben való megjelenésed, megyéd vagy akár városod.
  • Látogatóid nem ismerik meg tartózkodási helyed!
  • Konkrét látogatókat is kitilthatsz a chat szobádból.
 • Személyes adatok védelme
 • Regisztrációkor az alábbi személyes adatok megadása szükséges. (email cím | név, cím, elérhetőség | igazolványod másolata | rövid felvétel ahol az igazolványod és arcod tisztán látszik)

  Az APN minden tudomására jutott személyes adatot szigorúan bizalmasan kezel! Személyes adataid csak az APN adminisztrációs munkája során kerülnek felhasználásra (mint például regisztrációd jóváhagyása). Soha semmilyen személyes adatot nem adunk ki látogatóink részére! Személyes adataid megadása az APN-re érvényes törvényi kötelezettségek miatt szükséges. Mielőtt élő adásod megjelenne az interneten, ellenőriznünk kell nagykorúságod. Mint APN előadónak, lehetőséged van inkognitóban dolgozni akár egy maszk használatával akár az arcod mutatása nélkül. Ez nálunk teljesen elfogadott. Adatvédelmi nyilatkozat.

 • Vendégek tiltása
  • Fontos, hogy jól érezd magad, ezért ha egy vendég gorombáskodik, kellemetlenkedik, egy gombnyomásra kitilthatod a szobádból.
  • A későbbiekben a beállításokban áttekintheted kiket és mikor tiltottál ki, és a tiltást visszavonhatod.
  • A kitiltott vendégek nem tudnak belépni a szobádba amíg le nem veszed a kitiltást.

Kifizetések és statisztikák

 • Top keresetek
 • Az alábbi számok önmagukért beszélnek. Ne feledd, hogy kereseted alakulása előadói tevékenységed sikerétől függ. Az, hogy kiből válik jól kereső, sikeres, népszerű előadó, nem elsősorban a külső adottságokon múlik. Hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatink megosztásával segítünk, hogy te is úgy kereshess, mint ők! Regisztráció után számos leírás válik elérhetővé, ami segít kereseted maximalizálásában.

  Egy hónap alatt elért legmagasabb keresetek:

  • ********* 1 081 640 Ft
  • ********* 802 200 Ft
  • ********* 777 652 Ft
 • Kifizetések százalékai
 • VIP CHAT: Fizetős chat, csak kredittel rendelkező látogatók számára. Kereseted vendégeid VIP chat-ben töltött idejével arányosan nő, tehát célod vendégeid VIP-re csábítása úgy, hogy minél hosszabb időn keresztül maradjanak VIP-en és lehetőleg visszatérő vendég, rajongó váljon belőlük.

  Fizető látogató: az a vendég, aki belép a chat szobádba és VIP adást indít veled.

  Az APN rendkívül magas 50%-os jutalékkal dolgozik. Ez a % szokatlanul magas. Hasonló weboldalakon jellemzően sávos kereseti rendszer van. Alacsonyabb %-ról indul a kereset (25% környékéről) és csak magas periódusonkénti forgalom esetén elérhető az 50%. Ez az 50% a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy felhasználó VIP chat-en 200 kredit/perces adás ár mellett eltölt a szobádban 15 percet akkor:

  • 15 perc X 200 kredit = 3000
  • 3000-nek az 50 százaléka = 1500

  Tehát a példa szerint, ha egy VIP vendéged volt 1500 forintot kerestél.

 • Mennyit lehet ezzel keresni?
 • A havi maximális kereseteket feljebb már láthattad. Nézzük az előző példát kicsit bővebben. Egyszerre lehet több VIP vendéged is. Nem törvényszerű, hogy ha VIP adásban vagy ne csatlakoznának adásodhoz többen! Ha több látogatót szórakoztatsz, többszörösére nő az egységnyi idő alatti kereseted. Két vendéggel a fenti példa 3000 forintot, három vendéggel 4500 forintot jelent. Negyed óráról beszélünk még mindig. Izgalmasan hangzik igaz? Arról, hogy miként keltheted fel látogatóid figyelmét, hogy milyen módszerekkel lehet a vendégeket VIP-re csábítani, hogy miként szerezhetsz törzsvendégeket, hogyan maximalizálhatod kereseted, részletesen olvashatsz az előadói kézikönyvben regisztráció után.

  Fordítsuk meg a kérdést: Mennyit szeretnél keresni havonta? 300.000 forint jól hangzik? Nézzük mi a teendő a 300.000 forintotos kereset eléréséhez. Tételezzük fel, hogy nem akarsz minden nap dolgozni a hétvégéid szabadok, számoljunk havi 20 munkanappal. 300.000 / 20 = 15.000. Ez azt jelenti, hogy naponta átlagosan 15.000 forintos keresettel tudod a havi 300.000 forintot osszegyujteni. Ez egyáltalán nem irreális. Ha megfogadod a tanácsaink és nyitott vagy a közös munkára könnyedén elérhető!

  Érdemes tudni, hogy az APN oldalait többségében magyarországi látogatók használják. A magyar látogatók elsősorban magyarul beszélő lányokra kíváncsiak. Velük szeretnek beszélni, flörtölni, chatelni!

  További előny, hogy az APN oldalain magyarként nem fogsz elveszni. Sokkal könnyebben megtalálnak a vendégek, mint egy giga méretű nemzetközi oldalon. Ez azt is jelenti, hogy velünk sokkal könnyebben kereshetsz jól mint ott, ahol elveszel a tömegben.

 • Mikor és hogy fizetünk?
 • A keresetek kifizetése periódusonkénti bontásban történik. Havonta kétszer kerülnek elutalásra a keresetek, havonta két periódussal dolgozunk.

  • Első periódus hónap első napjától 15-ig tart.
  • Második periódus 16-tól tárgyhó utolsó napjáig tart.

  A hónap első periódusának kifizetése következő hónap első banki napja, a hónap második periódusának kifizetési határideje a követő hó közepe. Gyakorlati példa: május hónap 1 - 15 napja közötti keresetet június 1-én utaljuk, a május 16 – 31 közötti keresetet június 15-én. Kereseted alakulását és kifizetési tételeidet részletesen nyomon követheted előadói fiókodban.

  Kereseted teljesítését két különböző módon kérheted:

  • Banki átutalással belföldi vagy külföldi privát számládra.
  • Payoneer bankkártyára, aminek igénylése ingyenes!

  Banki átutalásos kifizetéshez rendelkezned kell saját bankszámlával, ami alkalmas külföldről, euróban indított utalás fogadására. (Az európai bankszámlák általában ilyenek.) Átutalásaink EU-n belülre SEPA szabvány szerint indítjuk. (Kivéve azt a néhány országot, ahol a SEPA nem elérhető.) Előfordulhat, hogy a bankod költségeket számol fel a hozzád beérkező tételre. (átváltási költség, tranzakciós költség, stb.) Ezekre a költségekre nincs semmilyen ráhatásunk, országonként és bankonként változnak. Amennyiben pontosan érdekel, hogy milyen költségek terhelik a tőlünk érkező tranzakciót, keresd fel bankfiókod és érdeklődj.

  Lehetőséget biztosítunk, hogy kereseted előre feltölthető bankkártyán kérd. (Payoneer) Nem támogatott kifizetési módok a Western Union vagy a Paypal sem a csekkes módszerek.

Technikai követelmények

 • Flash Player
 • Előadói alkalmazásunk adobe flash playert használ. A flash player ingyenes. Javasolt, hogy mindig a legfrissebb verzió legyen a gépedre telepítve. Letölthető innen.

 • Gyors internet kapcsolat
 • Minden alkalommal, amikor elő adást indítasz, megmérjük a számítógéped és az adást továbbító szervereink közötti feltöltési sebességet. Gyors internetkapcsolattal rendelkezni azért fontos, hogy jó adásminőséget érhess el. Jó minőségű adást szívesebben néznek vendégeink. A mérés eredményét felhasználjuk adásod kategorizálásakor is. Webkamerád használatához minimum 200kbit/sec feltöltési sebességgel rendelkező internetkapcsolat ajánlott, de minél gyorsabb annál jobb. Javasolt kábeles internetkapcsolatot használni, a kábel nélküli hálózatok folyamatos adás közvetítéséhez nem elég stabilak, ezért előadásod megszakadását eredményezhetik. Javasolt böngészők a Firefox és az Internet Explorer, nem ajánlott a Chrome.

 • Webkamera és kamera megosztó (splitter) programok
 • Ajánlott, hogy jó minőségű HD webkamerát használj, ami közvetlen csatlakozik az APN alkalmazásához mindenféle kamera megosztó program használata nélkül! Jó minőségű webkamera használatával fokozhatod adásod minőségét és arra ösztönzöd látogatóid, hogy hosszabb ideig chat-eljenek veled.

Hibaelhárítás

 • Nem látom a kamerám képét. Feketeséget látok
 • Ha kamerád beállításakor nem látod a kamerád képét vagy feketeséget látsz, ellenőriz a kovetkezőket:

  • Nyomd meg a jobb egérgombot ott ahol a kamerád képe kellene, hogy látszódjon. Egy menü jelenik meg, válaszd a “Settings”-et (beállítások)
  • Jelöld be az “Allow” opciót (kamera használatának engedélyezése) és pipáld be a “Remember”-t, hogy a következő alkalommal emlékezzen a program a beállításodra:
  • Nyomj alul a webkamera ikonra és válaszd ki a legördülő listából a számítógépedre csatlakoztatott webkamerát:
  • Nyomd meg a “Close” gombot, és üzemkész is a kamerád. Előfordulhat az is, hogy a kamerád éppen egy másik program is használja. (skype, messenger, etc.) Ilyen esetben zárj be minden más programot, ami használhatja a kamerád és ismételd meg a fent olvasható a kamera beállítási folyamatot.
 • Technikai támogatás
 • Ha valamilyen hibát tapasztalsz vagy kérdésed van, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz. Élő ügyfélszolgálatunk várja a kérdéseidet.

Kapcsolat

 • Ha valamit nem találsz, kérdezz, elérhetőség, ügyfélszolgálat
 • Ha valamit nem találsz, kérdezz, elérhetőség, ügyfélszolgálat

  • Levelezési címünk: Payline Services Limited, Ioanni Stylianou 6. II/202, Nicosia, P.C. 2003, Cyprus
  • Írhatsz E-mailes ügyfélszolgálatunknak.0
  • Élő ügyfélszolgálatunk a hét öt napján, napi kilenc órában elérhető. Keresd az oldal széléről belógó "Élő ügyfélszolgálat" fület.
×

További részletek és regisztráció a gombar kattintva.

Regisztráció - performercenter.hu

Ide kattintva átirányítunk egy biztonságos weboldalra ahol véghezviheted a regisztrációdat az Adult Performer Network (APN) segítségével.

Az Adult Performer Network több felnőtt videó chat weboldalt szolgál ki. Minden regisztrált személynek legalább 18 évesnek kell lennie és ezt dokumentumokkal kell igazolnia. A dokumentumokat a 18 USC 2257 törvénynek megfelelően tároljuk. Minden regisztrált előadó önrendelkezésű, távolról, privát helyiségből dolgozó, nem alkalmazottja vagy egyéni vállalkozója az oldal üzemeltetőjének. Az üzemeltetőnek nem feladata az általuk megjelenített képek ellenőrzése
Kapcsolat | Felhasználás feltételei | Adatvédelmi nyilatkozat | 18 U.S.C. 2257 Record-Keeping Requirements Compliance Statement

Az oldalt csak 18 életévüket betöltött látogatók használhatják.

Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Webmestreknek:
afilliate program

A Cash In Pills Partnerprogram az egyik legmagasabb jutalékot kínálja a piacon és jelentős marketing eszközöket biztosít minden webmester számára. Ez a folyamatos és erős érdeklődés oka. A program népszerűségének növekedéséből te is pénzt szerezhetsz!