Gyakran Ismételt Kérdések

Kik hirdethetnek az oldalon?

Az oldalon bárki hirdethet aki betöltötte a 18. életévét és megfelel a felhasználási feltételeknek.

Szükséges az oldalra regisztráció?

Klasszikus regisztráció nincs. Az oldal tartalmához bárki szabadon hozzáférhet, amit a felhasználó megad magáról hirdetés feladása során. Ezért is kérünk minden hirdetőt, hogy csak olyan információkat osszon meg magáról ami publikussá tehető.

Mit csináljak ha az aktiváló e-mailt nem kaptam meg?

Előfordúlhat, hogy bizonyos levelezők SPAM-ként ismerik fel, ezért előtte ellenőrizd az e-mail fiókod SPAM (levélszemét) mappáját, hátha ott lapul az aktiváló levél. Ha mégsem, akkor itt ellenőriztesd le e-mail címedet, amivel regisztráltál, hogy egyáltalán működik e a leveleződ. És ha ott is mindent rendben találtál és nem kapod meg az aktiváló levelet, akkor írj egy e-mailt a kapcsolat menüpont alatt vagy a info kukac szexcsillagok pont hu e-mail címre és segítünk. Az üzenet tartalmazza a regisztrálandó e-mail címedet.

Arra is van lehetőség, hogy újraküldesd az akiváló levelet: Kattints ide.

Hogyan módosíthatom, törölhetem a hirdetésem?

Hirdetés módosítását a "Hirdetéskezelés" -> "Hirdetés módosítása" menüpont alatt éred el, melyhez szükséges a regisztrált e-mail címed és jelszavad. A hirdetésed törlését a "Hirdetéskezelés" -> "Hirdetés törlése" menüpont alatt végezheted el. Törléskor meg kell adnod a regisztrált e-mail címed, ekkor kapsz egy törlési linket e-mailben és a link segítségével véglegesen törölheted a hirdetésedet.

Hirdetésmódosításhoz kattints ide.

Hirdetéstörléshez kattints ide.

Mit tehetek ha állhirdetéssel találkozom?

Mindenképp jelezd felénk, akár a kapcsolat menüpont alatt vagy a info kukac szexcsillagok pont hu e-mail címen. A feltételezett állhirdetést némi bizonyítékkal is próbáld alátámasztani és kivizsgáljuk az ügyet.

Milyen chat üzemel az oldalon?

Ez egy chatroulette oldal, ahol ismeretlen felhasználókkal beszélgethetsz. Amint belépsz, a rendszer véletlenszerűen választ neked egy beszélgető partnert az oldalon fentlévőek közül. Beszélgetés során bármikor továbbléphetsz egy új partner kereséséhez. Mivel a chat használatához nem szükséges regisztráció, ezért a beszélgetőpartnered üzenetének valódiságát mindig körültekintően kezeld. Személyes adatokat sose adj ki magadról.

Előadokkal is tudok chatelni?

Persze. Ehhez látogasd meg aloldalunkat: https://szexchat.szexcsillagok.hu

Egy gyors regisztráció után, kedvedre válogathatsz webkamerás előadók közül, akikkel beszélgethetsz is. Csekély összeg feltöltésével (pl: 400 kredit 1016 Ft de erről részletesebben az oldalon tájékzódhatsz) akár privát műsort is kérhetsz tőlük.


@ Vedd fel velünk a kapcsolatot

(Bármilyen témában itt veheted fel velünk a kapcsolatot)


Az oldalt csak 18 életévüket betöltött látogatók használhatják.

Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Webmestreknek:
afilliate program

A Cash In Pills Partnerprogram az egyik legmagasabb jutalékot kínálja a piacon és jelentős marketing eszközöket biztosít minden webmester számára. Ez a folyamatos és erős érdeklődés oka. A program népszerűségének növekedéséből te is pénzt szerezhetsz!