Numera térkép

Jelenleg fejlesztés alatt...

Új térkép pont rögzítése


Húzd a piros jelölőt a térképen a rögzíteni kívánt ponthoz. A térkép nagyításához használhatod az egered scroll gombját. Tipp: Gyorsabb kereséshez használhatod a Pontos cím mezőt, ekkor a térkép automatikusan azt a címet fogja kinagyítani és bejelölheted pontosabban a jelölőt. A zöld hátterű mezőket értelem szerűen töltsd ki. A csillaggal megjelöltek kötelezőek. Kizárólag Magyarország területén lehet elhelyezni térképpontot! Csak akkor lesz eredményes a térképpont felvitele, ha a piros hátterű mezők kitöltésre kerülnek, ezt pedig a piros térképjelölő mozgatásával lehet elérni.

Kitöltendő mezők leírása

Történeted címe: Adj a történetednek egy rövid címet vagy röviden összefoglalhatod a lényeget. Legfeljebb 50 karakter hosszú lehet.

Rövid történet: Írd le a történetedet, hogy milyen apropóból gabajodtatok össze és milyen élményeket éltetek át. Egyéjaszkás kaland vagy egy röpke együttlét a barátnőddel? Írhatsz a helyről, van e esetleg valami látványosság közvetlen közelében, stb. Legfeljebb 500 karakter hosszú lehet.

Bámészkodók mennyire láthatnak rá a helyre?: Segítség másoknak, ha esetleg ki szeretnék próbálni a helyet mennyire legyenek óvatosak.

Esemény dátuma: Ha tudod a pontos időpontot amikor történt a dolog, akkor azt a dátumot add meg, de ammennyiben nem, mert mondjuk nem mostanában történt akkor egy körülbelüli dátumot állíts be.

Az oldalt csak 18 életévüket betöltött látogatók használhatják.

Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!